Klacht: Geen bonus ontvangen op bonus artikelen

op 09 maart 2020 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdag 7 maart en 9 maart jl. heb ik op bonus artikelen de volle prijs betaald aan de kassa bij Albert Heijn in Vught bij het station. Het gaat om de volgende artikelen mandarijnen groot en Alpro melk Toen ik bij de service bali mijn klacht indiende heb ik alsnog de bonus kortingen contant ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Albert Heijn hun klanten op de hoogte brengt dat sommige bonus artikelen nog niet verwerkt zijn in de kassa. En de klanten adviseert om hun kassabon te controleren. Vele mensen nemen de kassabon niet in ontvangst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rohloff