Klacht: Geen bevestiging mail met vluchtgegevens ontvangen

op 06 september 2018 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren met iDEAL 2 retour vluchten gekocht van Eindhoven naar Bratislava.. 712 heen en 1012 terug. Daarbij heb ik 2 x priority met handbagage en 2x stoelen voor de heen er terugreis gereserveerd. Tot op heden geen bevestiging vluchtgegevens mogen ontvangen. Ik heb al contact proberen te zoeken via Facebook en de officiële website.. Maar op beide wordt ik genegeerd. Ontzettend frustrerend!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bevestiging en vluchtgegevens ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sjoerdk