Klacht: Geen beeld

op 16 juli 2019 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In sept 2017 heb ik een Samsung tv diagonaal 1.40 Het beeld bleef zwart dus monteur gebeld. Dat was maandag de 8 juli.Deze kon het niet oplossen en heeft het gemeld bij Samsung .Ze zouden vrijdag de 12 juli. Ik werd afgebeld dus zouden ze 16 juli komen. Hij kon de tv niet maken en zei dat hij de 28 juli zou terug komen of a.s donderdag. Al met al zit ik dus zonder tv juist met de Tour de France en andere sportprogramma’s . De tv is nog geen 2 jaar oud.Ik vind dat zo’n groot bedrijf als Samsung een andere tv moet leveren. Ik moet nu afwachten wanneer en of de tv het weer doet. Ik hoop dat u hier notie van neemt en wacht op uw antwoord. Met vrgr C Spel 06-12220035

Gewenste Oplossing:

Als er een andere tv wordt gebracht

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door c Spel