Klacht: Geen beeld

op 13 september 2018 over Skype in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds skype uit zichzelf de nieuwe versie op mijn laptop heeft geïnstalleerd, kan ik degene met wie ik aan het skypen ben niet meer zien ookal heeft hijzij de camera aan en functioneert deze camera ook nog goed. Het maakt niet uit wat ik met de instellingen doe, maar niets werkt. Verder zijn ook de apparaten opnieuw opgestart, maar ook dit heeft niks uitgehaald.

Gewenste Oplossing:

Als het beeld het weer fatsoenlijk doet en ik niet alleen maar een profielfoto te zien krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Skype

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Skype nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Inge20051999