Klacht: Geen babybedje

op 08 juni 2016 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heb ik een kamer geboekt bij fletcher in Amsterdam Zuid Oost. Bij het inchecken hebben de hotwlmedewerkers mij zien binnenkomen met een kinderwagen met mijn baby erin. De hotwlmedewerkers hebben mijn geen babybedje aangeboden waardoor mijn dochtertje toen ik ging douchen uit bed is gevallen. Mijn dochtertje van 8 maanden heeft nu een hersenschudding.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als fletcher voortaan altijd een babybedje aanbied voor baby's. Hoop op excuus van het personeel van fletcher.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sspecialyy