Klacht: Geen auto, maar krijg mijn geld niet terug.

op 29 mei 2016 over Auto europe in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op vrijdagavond reserveer ik voor mijn man een auto op ibiza airport. Ik betaal 94 euro met mijn creditcard. Mijn man komt zondag aan op ibiza en heeft zijn eigen creditcard. Helaas werkte de kaart niet waardoor hij de auto niet mee kreeg. Zeer begrijpelijk maar geen auto , maar ik wil wel mijn geld terug. Ze willen ons de 94 euro niet teruggeven. Terwijl ze op ibiza zeiden dat we het wel terug kregen. Niet dus! Het is mijn geld want we hebben geen auto! En extra kosten dus want hij heeft op het vliegveld bij een ander bedrijf een auto moeten huren. Ik vind dit echt oplichterij.

Gewenste Oplossing:

Ik wil gewoon mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Auto europe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Auto europe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gtstgtst