Klacht: geen artikelen en geen geld terug

op 13 juli 2019 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals zovelen hier heb ik vorig jaar mei (2018) een bestelling geplaatst. Er werd steeds gemaild en de datum dat er geld zou worden uitbetaald werd uitgesteld en uitgesteld. Sinds een paar maanden hoor ik helemaal niks meer en krijg ik geen reacties meer op mijn mails.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mode-Statements

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mode-Statements nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door margrietkuper