Klacht: geen annulering mogelijk en geen keuze hotels

op 17 juli 2021 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We hebben samen met onze dochter een voucher gekocht via het AD.
Ik had van tevoren gebeld als ik nu boek kan het zo zijn dat mijn dochter niet meer in hetzelfde hotel kan boeken? Antwoord van het hoofdkantoor.
als u gelijk na elkaar boekt komt dat meestal goed. anders moet u even bellen dan passen we dat aan En inderdaad ik heb zelf gelijk na elkaar proberen te boeken maar na 1 boeking voor hotel Epe ( er waren op onze datum slechts 4 hotels te boeken) was het zogenaamd vol. Hoofdkantoor gebeld. vraag kan ik annuleren want ik wil graag samen met mijn dochter? Antwoord van een erg onsympathieke dame nee u kunt niet meer annuleren u kunt alleen voor meerprijs zonder voucher bij boeken mijn antwoord Maar dat kost mij dus 39,95 voor de voucher en 84 euro voor de kamer totaal 123,95 euro. wat een slechte service.
Ik heb maar gekozen voor boeking zonder de voucher te gebruiken( er waren nog zat kamers vrij) Voor mij de laatste boeking en helemaal geen voucher meer.

Gewenste Oplossing:

mijn schade bedrag 123,95 graag terug boeken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janzweep