Klacht: Geen afstand en asociaal

op 29 mei 2020 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dacht vanmiddag even te gaan kijken bij de lucardi op zuidplein. Stond voor de winkel naar de vitrine te kijken tot ik opeens werd weg geduwd door een klant met een medewerkster. Blijkbaar vonden deze dames dat ik in de weg stond maar waren niet van plan om netjes te vragen of ik aan de kant wilde gaan. Ik heb er natuurlijk wat van gezegd maar werd door beide dames genegeerd. En dit tot 2x toe! Heb het toen maar even laten rusten tot ik de winkel zelf binnen ging. Er werd gezegd dat ik naar binnen mocht komen maar nog geen minuut later word er tegen me geschreeuw dat ik een mandje mee moest nemen terwijl die er op dat moment niet stonden. Echt niet waard om naar deze winkel te gaan!

Gewenste Oplossing:

Niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naomsky