Klacht: Geen aanmeldigs mogelijkheid voor de bijzondere trekking

op 03 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben onze bankrekeningen allemaal op beider namen staan. Daar gaat het mis! Mijn vrouw speelde automatisch mee en ik haalde de loten bij de sigarenwinkel. Ik krijg wel een deelname formulier met referentienummer 11588879. Echter als ik mij aanmeld kom ik niet verder omdat het IBAN nummer al bekend is! Wat een onzin! Omdat daar twee namen opstaan mag ik niet meedoen! Het zit kennelijk goed fout bij de staatsloterij. Ik hoop dat een rechter daar eens goed de bezem door haalt.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dat eindelijk eens normaal gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robert Jan.