Klacht: Geen 4k en hevc ondersteuning

op 08 september 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een philips 7800serie 42inch gekocht in 2014 en ze adverteren op de doos met 4kultra hd maar er zit geen eens hevc ondersteuning in terwijl ze wel op de doos adverteren met ultra hd 4k volgens mij is dit gewoon oplichterij helemaal gezien philips niks voor mij wilt doen ze zeggen koop maar een nieuwe die wel hevc ondersteunt.

Gewenste Oplossing:

Als ik of met een update of externe mediaspeler wel hevc ondersteuning krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nikki Veninga