Klacht: Gedwongen mee met ambulance

op 16 maart 2020 over AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een auto ongeluk werd ik gedwongen mee te gaan met een 2de ambulance terwijl er al een was gekomen voor mijn vriendin. Hierin heb ik duidelijk aangegeven tot 8 keer toe dat ik met mijn vriendin mee wilde. Ik had pijn in mijn knieën maar was voor de rest in orde het deed geen pijn tijdens het lopen en kon er met gemak op staan. Er waren al controles uitgevoerd (bloeddruk etc) dat was allemaal in orde. Maar toch moest ik mee in een andere ambulance want “hij was al gekomen” werd mij verteld. Ik werd door meerdere ambulance personeel gedwongen om de andere ambulance te nemen. Nu ik een rekening krijg van mijn zorg verzekeraar begrijp ik wel waarom. Alles in rekening gebracht kosten rond de 750 euro. 350 mag ik ophoesten.

Gewenste Oplossing:

Als deze worden kwijtgescholden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ibrahim.ugur.kilic