Klacht: Ambulance weigerd te komen bij dringend verzoek om hulp

op 03 september 2018 over AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond in de categorie Artsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25 april 2018 had ik een ambulance gebeld (112) omdat ik extreme pijn in de voet had. Na een hoge pijnscore werd mij door de telefonist meegedeeld dat er toch geen ambulance komt voor pijn in de voet (en ik had immers geen bloed in mijn ontlasting). Ik gaf aan dat ik de pijn niet meer kon verdragen, dus ik moest het er maar mee doen. Vervolgens bleek dat ik een vleesetende bacterie in mijn voet had en enkele uren na mijn telefoontje aan de ambulance had ik ook een bloedvergiftiging opgelopen. Binnen 24 uur is ook mijn linker onderbeen geamputeerd inzake de vleeseetende bacterie en vielen mijn nieren uit door de bloedvergifting. Als iemand aangeeft extreme pijn te hebben, kan je niet zeggen: Sterkte ermee!. Zorgverzekering is verplicht in Nederland, maar er is ook sprake van recht op zorg.

Gewenste Oplossing:

Als de betreffende partij (ambulancedienst) schuld bekend.

Alle klachten die gemeld zijn door C.S. Heath