Klacht: Gedupeerden Noord-Holland Dakkapellen oplichters

op 13 augustus 2017 over Noord Holland Dakkapellen in de categorie Bouwbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,
Ik heb een contract getekend met nhdakkapellen (Noord-Holland Dakkapellen) voor het plaatsen van twee dormers, één als 400 CM en nog eens 250 Cm, en ze hebben ook de vergunning om de dakkapier te bouwen en vroeg me om 50% te betalen, ik betaalde en weer na het bouwen De dormer vroeg me dat ik 25% zou betalen dat de dormant klaar was in de werkwinkel en ze gaan de dakmaker de volgende dag plaatsen, dus ik maakte 25% in totaal 75% die ik betaalde. Na 10+ afspraak geannuleerd kwam hij met dormer en installeerde beide dormers op dezelfde dag.
Zelfs na 15 maanden (meer dan een jaar) Geen ramen in de winter hebben we veel moeite gehad, het is al maanden dat we hem niet kunnen contacteren.
Is er een optie, op een of andere manier, heb ik zijn huisadres gevonden, en ben ik ook bewust van zijn werkplek?
Ik ben nieuw in Nederland, en ik spreek geen Nederlands vloeiend, geef me alsjeblieft advies hoe ik verder kan gaan? Ik heb al 13000 € aan hem gemaakt (ik moest volledig betalen nadat ik het dak had geopend).
Eigenaar: Alwin Colenbrander, Monique Sibbelee, Henny Ditmeijer.
Laat het me weten als u meer details nodig hebt, kan ik delen.

Bedankt

Gewenste Oplossing:

After installing Dromer and return my money paid extra.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Noord Holland Dakkapellen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Karthi Kuppuraj