Klacht: gedrag van name een personeelslid afdeling Leeuwarden – Zaailand

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen was ik op zoek naar koffiecups en ik vroeg er naar aan een blonde vakkenvulster. Eerst kijkt ze mij misprijzend aan, toen mijn man aan kwam lopen kregen we als antwoord: “Hier om de hoek”, we konden het nog niet vinden. Dus ik meld dat. Antwoord: “Nou dan hebben we het niet”! en draaide zich om..

Gewenste Oplossing:

Als ze even was meegelopen om ook te kijken waar die spullen wel liggen, dat had al klantvriendelijk geleken. Maar nu kregen we te maken met een domme ..., de rest mag u zelf invullen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Xenos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Xenos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ik weet niet wat u bedoelt met gebruikersnaam