Klacht: Gedrachten swibg jurk gekregen

op 22 mei 2021 over ABOUT YOU in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een gedragen swing jurk gekregen waar ik de volle prijs van heb betaald!! Ik kwam er pas achter met dragen er van dat er vlekken van zweet in zaten. Erg slecht dat ze daar niet naar kijken en gewoon als mensen dat weer retour doen aan anderen opsturen!!! Heel slecht dit……

Gewenste Oplossing:

Een nieuwe swing jurk ontvangen of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ABOUT YOU

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ABOUT YOU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.E. van den Berg