Klacht: gebruikt artikel

op 14 mei 2020 over ABOUT YOU in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Schoenen besteld bij ABOUT YOU van tamaris, hier zat een diepe kras in en ze waren te groot. Schoenen terug gestuurd via retour label en een maat kleiner besteld. Toen ik deze binnen kreeg waren heel de zolen zwart, de schoenen waren duidelijk al gebruikt. Ik vind dit heel erg jammer wat ik had mijn 20% kortingskaart hierop ingeleverd en die ben ik nu kwijt. Ik heb ABOUT YOU gebeld en ze zeiden helaas kunnen we geen kortingskaart sturen voor je het artikel retour stuurt. Ik heb nu geen bewijs dat de schoenen zo vies en versleten geleverd zijn. Ik vond de man niet erg meedenkend aan de telefoon en hij deed net alsof het mijn probleem was. Ik vond dit niet erg klantgericht.

Gewenste Oplossing:

Ten minste mijn kortingsbon van 20% terug.
Korting op een nieuw paar schoenen die niet vies of beschadigd zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ABOUT YOU

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ABOUT YOU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mariska van Dijk