Klacht: Gebeld door dame Staatloterij

op 18 september 2018 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben net gebeld door een dame van de staatsloterij, ze had een mooie onlie aanbieding. Op het moment dat ik aangeef dat ik geen behoefte had aan een aanbieding gooit ze midden in het gesprek de hoorn erop.
Ik snap dit dat een organisatie als de staatloterij dit soort mensen toelaat. Heel onbeschoft, kan er aub wat aan dit soort zaken gedaan worden, ik vind dat de staatsloterij niet meer uit zichtzelf klanten moet en mag benaderen…

Deze dame is een schande voor de staatsloterij

Gewenste Oplossing:

Als deze dame terugbeld en haar excuses aanbied, indien niet dat deze dame ontslagen wordt omdat ze total ongeschikt voor haar werk is en ook de staatsloterij te schande maakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jeroen69