Klacht: Geannuleerde vluchten, geven geen restitutie

Svanwijk op 02 juli 2020 over Vliegwinkel.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin april zouden wij naar Amerika vliegen maar dit ging niet door vanwege Corona en de beslissingen van president Trump. Vliegwinkel gaf aan een restitutie verzoek in te dienen bij de airline. Toen ik een maand later de airline belde inzake de status van mijn restitutie verzoek gaven ze aan nooit een verzoek ontvangen te hebben.. vliegwinkel is niet te bereiken, ik krijg enkel algemene mails met het verzoek geduld te hebben en dat we erop kunnen vertrouwen dat ze er alles aan doen om ons geld terug te krijgen. Het is lastig om vertrouwen te hebben aangezien gebleken is dat ze niet gedaan hebben wat ze hadden beloofd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het geld van de tickets retour ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vliegwinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vliegwinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Svanwijk