Klacht: Gaten in t-shirts

op 13 augustus 2017 over PME Legend in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend heeft laatst 2 t-shirts van pme lengend gekocht. En er ziten na 2 a 3 maanden al gaten in onder de oksels. Dit is bij beide shirts. Ik heb bewust gekozen voor dit merk omdat ze in de winkel (open 32) zeiden dat deze van goede kwaliteit waren. Daarom vond ik het niet zo erg dat ze aan de dure kant waren maar dit is wel heel slecht. Dan kan ik net zo goed naar een budget store gaan. Erg jammer en hoop dat jullie mij kunnen helpen

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PME Legend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PME Legend nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AngeliqueWalstock