Klacht: Gaten in sokken

op 04 mei 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aantal weken geleden heb ik voor mijn man de Performance Dunne Enkelsokken 3 Paar besteld.Hij was hier er over te spreken. Toen besloot ik nog een set van drie te bestellen maar dan zwart. Maar deze zijn van een super slechte kwaliteit na 2x te hebben gedragen zitten de gaten erin. bij 1 paar op dit moment. Wij schrokken er erg van en zijn best teleur gesteld.

Gewenste Oplossing:

Ik snap dat er in de loop der tijd sokken verslijten maar na het dragen van 2 dagen dat kan er bij ons niet in.
Het lijken wel wegwerpsokken?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door annemiek70