Klacht: gaten in shirt en oluist onder oksels

op 15 mei 2016 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenmiddag,

Zaterdag 7mei 2016 heb ik een super leuk shirt gekocht bij de Only in Zaandam. Helaas na 1dag gedragen en gespoeld in de wasmachine pluisde het shirt al onder de oksel en na het nog een halve dag gedragen te hebben vielen er gaten in. Het shirt kostte 26,95 en dat het dan na nog geen 2dagen dragen al zo verpest is kan echt niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug krijg of een tegoedbon van dit bedrag!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaniellevanRouendal