Klacht: Gaten in de neus van Adidas Torsion

op 22 augustus 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben samen met mijn man aantal maanden geleden Adidas Torsion schoenen gekocht. Na gebruik van schoenen ontstond er gaten in de neus van de schoen. Gewoon aangehad niks mee gedaan. Het is bij de schoen van mijn man en mijn mij. Schoen is vrijwel nieuw alleen gaten in de neus is geen gezicht

Gewenste Oplossing:

Nieuwe schoen voor beiden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door zeliha2016