Klacht: Gat in neus adidas zx flux

op 13 augustus 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een aantal maanden geleden roze adidas zx flux gekocht en na een tijdje zat er een gat in de neus. Ik heb niets raars met de schoenen gedaan, alleen aangehad naar school. Mijn oma heeft het gat soort van dicht kunnen naaien, alleen ik vind het niet kunnen dat er na zo korte tijd al een gat in zit.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing komt zodat ik de schoenen weer normaal aan kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NataschaT