Klacht: Gat en slijtage Adidas schoen

op 11 juni 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 weken geleden bij Footlocker Maastricht voor mijn zoontje van 9 jaar Adidas schoenen gekocht. Er zit al een gat en slijtage plekken in. Ik ben met de schoenen terug gegaan en helaas kon de verkoper mij niet van dienst zijn. Hij vertelde mij dat deze stof heel erg kwetsbaar is. Ik vroeg hem waarom ze dat niet verteld hebben tijdens de verkoop. Hij antwoorde daar is het dan te druk voor! Maar nu heeft hij er wel tijd voor!!!!! Op het moment van aanschaf was het niet druk en de verkoopster had wel tijd om mij zooltjes en een beschermende spray te verkopen. En vertelde ons ook de daarbij behorende informatie.

Gewenste Oplossing:

Nieuwe schoenen maar dan wel de juiste stof of materiaal voor een kind van 9 jaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karin69