Klacht: Analoge wijzerplaat zonder wijzers

WiwWatWaar op 13 augustus 2022 over Garmin in de categorie Electronica - GPS

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds enkele maanden in bezit van een Epix (gen2). Een mooie analoge wijzerplaat geïnstalleerd. Vandaag heeft een update plaatsgevonden. Resultaat : mooie wijzerplaat, maar helaas geen wijzers. Hier heb ik niets aan. Waarom gaat het toch altijd mis met die updates. Hoe krijg ik nu de wijzers terug?

Gewenste Oplossing:

Alles moet gewoon werken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Garmin over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Garmin in behandeling genomen

Bericht van Garmin

1 jaar geleden - Beste Jac, Wat vervelend dat het niet meer werkt zoals u gewend bent. Is dit toevallig een wijzerplaat welke u via de Connect IQ store hebt gedownload? Wat nog wel eens wilt gebeuren is dat een wijzerplaat, welke is gemaakt door derden, niet wordt bijgewerkt door de developer na een update van onze kant. Hierdoor kan het voorkomen dat de wijzerplaat of software niet meer overeenkomt en daardoor dus bugs kan vertonen. Met vriendelijke groet, Jeroen Garmin Support Nederland

Reactie van de melder van de klacht WiwWatWaar

1 jaar geleden - Hallo, Het is gedownload van de Connect IQ.Het is de ARMY look. Ik heb hem maar verwijderd, maar ik hoop dat dit alles niet te vaak voorkomt. Voor dit soort grapjes is het horloge (EPIX) te duur. Ik wil er wel plezier aan beleven.

Alle klachten die gemeld zijn door WiwWatWaar