Klacht: garantie plus plan vervalen

boki1976 op 10 november 2014 over Block in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

medio december 2012 heb ik een samsung tv bij block gekocht,waarvor heb ik een extra garantie plan betaald van 139 euro.Nu is die garantie vervalen omdat block bestat niet meer.mij vraag is wie gaat dat verzekering aan mij uitkeren,want ik heb geen geld om te weggooien .dat is mijn klacht en vraag

Gewenste Oplossing:

ik wil graag mijn geld terug,want aan garantie heb ik niks aan

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Block

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Block nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door