Klacht: Garantie Iphone

op 28 april 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Iphone 5S gekocht via Groupon. Zit standaard garantietermijn op van twee jaar. Nu werkt de Iphone niet meer goed en heb ik op 16 maart jl. contact gezocht met Groupon en aangegeven dat ik aanspraak maak op garantie. Dit wordt door Groupon erkend. Reactie was dat de leverancier contact zou opnemen, Dat is nog steeds niet gebeurd ondanks regelmatig contact met Groupon. Ik bel nu bijna dagelijks en telkens krijg ik het antwoord dat het probleem wordt opgelost. Maar dat is tot op heden dus niet gebeurd.

Gewenste Oplossing:

Als de Iphone volledig (onder garantie) wordt gerepareerd of als Groupon mij het bedrag van de Iphone retourneert zodat ik een nieuwe kan kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EdBloemendaal