Klacht: Galaxy A6 Bluetooth doet het niet

op 10 september 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een maand geleden Samsung Galaxy A6 gekocht. Nu Kom ik er nu pas achter dat mijn Bluetooth het niet doet. Bij Samsung service punt geven ze aan dat het een fout is in besturingssyssteem. Omdat mijn telefoon is gevallen vanwege een kras heb ik geen garantie meer. Ik heb een telefoon gekocht die het niet deed en de kras staat er buiten.

Gewenste Oplossing:

Mijn wens is dat Samsung kosteloos regelt dat mijn Bluetooth het doet. Ik vind dat als je een toestel koopt je er vanuit moet kunnen gaan dat alles naar behoren werkt. Mocht dit niet het geval zijn en je hebt schade daarbuiten ze dit wel oplossen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Manonvdloo