Klacht: Gaatjes laten schieten

op 24 september 2017 over Lucardi in de categorie Juweliers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren 2 nieuwe gaatjes laten schieten ik had er al 1 bij 2 oren maar gisteren ging ik dus voor 2 gaatjes erbij en ze zijn te dicht op mijn eerste gaatjes geschoten ik gaf dat aan en hun zijden dat dat nog goed moet groeien maar ik heb heel veel filmpjes gezien en bij geen een komen de oorbellen tegen elkaar ik baal hier echt enorm van ik kan geen grote oorbellen meer in zelfs bijna niet eens een klein knopje ik vind dit echt enorm zonde en wordt hier absoluut verdrietig van.

Gewenste Oplossing:

Als ik 2 nieuwe gaatjes kan laten schieten die wel goed zijn en niet te dicht op elkaar zodat ik gewoon weer normaal oorbellen kan dragen en dat zij dat betalen voor 20 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lucardi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lucardi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessica0503