Klacht: Gaatjes in rok

op 23 juli 2017 over Only in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb enkele weken een rokje gekocht. Nu blijkt dat er kleine gaatjes in zitten. Ik ben terug gegaan naar de winkel met het origineel prijskaartje er nog aan. maar omdat ik de bon niet meer heb (weggegooid omdat ik dacht dat het artikel goed was). Krijg ik geen vervangend artikel of mijn geld terug. De bedrijfsleider van only Enschede deed zwaar onbeschoft. Belachelijk dat er artikelen verkocht worden met gaten erin. En afgescheept worden met dat heeft u Pech. Wat een slechte service !!

Gewenste Oplossing:

Als ik vervangend artikel krijg of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iris1972