Klacht: fruit en groenten

op 10 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

aardbeien zijn smaken loos en poreus in de doos ook de blauwen bessen zit geen smaak aan appels gonald gold zijn voos zo kan ik nog wel even door gaan omtrent uw vers afd op frederik henderikstr in den haag tomaten ook smaken loos diverse groenten en salades tot vies ik ben geruime tijd al klant bij uw bedrijf ik vind de kwaliteit zeer slecht ik ben dan ook van plan geen groenten en fruit meer te kopen bij u,ik weet dat ik mijn geld terug krijg als ik niet tevreden ben maar daar doe ik geen inkopen voor,ik hoop dat u dit ernstig wil na zien want een tevreden klant is een goede klant ,

Gewenste Oplossing:

als er goed op gelet word op kwaliteit ,dit is voor mijn de eerste keer,dat ik klaag omtrent,uw vers producten ik hoop in de toekomst op beter schap .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rob slinger