Klacht: Frontlines werkt niet

op 12 oktober 2017 over Frontline in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was geadviseerd door een medewerker van een dierenzaak dat ook Frontline moest gebruiken die is goed. Ik heb het voor mn 2 katten en hond gekocht. Helaas werkt het spul niet ook al doe ik het volgens voorschriften. Mn katten en hond blijft vlooien houden ik ben er niet blij mee. Wat kan ik daar tegen doen. Kan ik Frontline erop aan spreken.

Gewenste Oplossing:

Dat het opgelost wordt dat mijn huisdieren zonder vlooien komen. Zonder dat ik daar nog extra kosten van heb. Frontline is ook niet goedkoop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Frontline

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Frontline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jacyolien