Klacht: Frontline werkt niet

op 31 mei 2016 over Frontline in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb frontline gekocht voor mijn 3katten.tegen vlooien ,teken,luizen.ik heb nu 2 keer gebruikt dus zou je denken dat ze geen vlooien meer zouden moeten hebben.nou je raad het al niet dus.ze krabben zich helemaal kapot krijgen kale plekken super zielig.ik vind het best wel slecht want je betaald veel en het doet weinig tot niks.en de reclame over frontline dikke onzin heb nu pilletjes van de dierenarts en de vlooien vallen van mijn katten af.
Ik koop frontline nooit meer!!!!.mijn katten zijn nu weer happy dankzij de dierenarts

Gewenste Oplossing:

Dat ze er mee bezig gaan om een goed product te verkopen.ipv een product wat niet werkt en waar mensen de hoofdprijs voor betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Frontline

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Frontline nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door moniquehatzmann