Klacht: Frieten die van uit de fabriek gezouten zijn en zo geleverd worden.

op 01 september 2016 over Smullers in de categorie Snacks

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw en ik kennen de heerlijke frietjes van Smullers, verleden jaar in Utrecht cs hebben wij kennis gemaakt met Smullers omdat deze friet verkocht ZONDER ZOUT. Vandaag 1-9-2016 hebben wij in Goes weer Smullers opgezocht en frietjes gegeten, maar deze waren van uit de fabriek gezouten, nu breekt mijn klomp dacht ik, hoe is dit mogelijk, mogen de klanten die absoluut GEEN ZOUT MOGEN of willen geen frietjes meer eten bij Smullers??? HOE KOMEN ZE ER OP OM DE FRIETJES TE ZOUTEN IN DE FRABIEK, DE FABRIKANT MOET ZICH OOK EENS ACHTER DE OREN KRABBEN. Ik hoop dat Smuller weer overgaat om frietjes zonder zout te verkopen, er staan overal potjes met zakjes zout op de toog dus kan iedereen die dat wil zout op de frietjes strooien, zo is iedereen tevreden dacht ik zo.

Met vriendelijke groet,

Dhr. K.J.Jansen

Gewenste Oplossing:

Nu nog even niet, ik wacht het af, als ik tevreden ben, dan meld ik mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Smullers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Smullers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karel Jacobus