Klacht: Frauduleus handelen

op 16 augustus 2016 over Gold Car in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen bleek ons vermoeden bewaarheid. Bij een rommelige start van de verhuur, bleek dat wij bewust geen kopieen van ALLE ondertekende papieren te hebben gekregen.
Bij het inleveren van de auto bleek een document, opgesteld door Vilna …, achteraf te zijn aangevuld. Vooraf hadden wij de verzekering geregeld en ons werd in de voorwaarden (!) op het hart werd gedrukt om geen extra verzekering af te sluiten. Toch werd met de nodige druk dit ontkracht en menig autohuurder voor ons die een soortgelijke verzekering had afgesloten, trapte hier toch in. Extra kosten: meer dan het dubbele bedrag!
En dan de truc: achteraf op het formulier vermelden dat de antenne erop zit en dat was dus echt niet zo. Een foto met bewijs werd niet geaccepteerd. Dus bij inleveren konden zij even 48 euro incasseren of in mindering brengen op de borgsom.
Ogenschijnlijk een klein bedrag, maar als dit bij menig toerist wordt toegepast een mooie bijverdienste.
De medewerkers werden er niet warm of koud van en gingen zich er allemaal mee bemoeien om de beschikbare tijd om het vliegtuig te halen maar te verkorten. Uiteindelijk zwicht je toch.
Voor ons nooit meer Goldcar. Lees nu ook dat ANWB én ADAC geen zaken meer met hun doet. Jammer dat het zo moet.
Tevens een tip (zie bijlage) om niet onnodig risico te lopen dat met een kopie paspoort MET BSN-nummer fraude kan worden gepleegd. Zelf een kopie maken en BSN-nummer doorhalen en bijgesloten brief (van ANWB en Min.v.BZ) bijvoegen.

Gewenste Oplossing:

Minimaal een bericht dat niet ALLE documenten zijn meegegeven en dat achteraf gegevens zijn aangevuld. Daarnaast minimale vergoeding van de 48 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gold Car

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gold Car nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ABlonk