Klacht: Frame spontaan gebroken

op 08 juli 2016 over Giant in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het frame van mijn damesfiets Canberra Giant is spontaan gebroken, terwijl ik er jaren netjes op fiets en geen zware of rare dingen mee heb gedaan. Een constructiefout en mag mijns inziens niet gebeuren en is mij nooit eerder gebeurd met andere fietsen & merken.

Gewenste Oplossing:

In afwachting van een reactie van klantenservice van Giant. En kan evt.foto\'s hiervan toesturen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Giant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Giant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door BrouwerT