Klacht: Fout op fout, nu geen enkele reactie meer.

Ruudderksen1982 op 16 december 2021 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een aantal bestellingen gedaan bij Dress-for-less, bij elke bestelling was er wel weer iets aan de hand (t-shirt na wassen de print weg, trui kapot bij levering, verkeerde maat geleverd). Bij de laatste levering weer een trui kapot, dus ik wilde al mijn geld leveringskosten terug (trui is al retour en ontvangen door hun). Verschillende keren contact gehad via de mail, omdat het geld in 3 verschillende delen moest worden terug betaald (heel raar). Nu nog niet al mijn geld terug gehad en geen enkele reactie meer op de mails die ik heb gestuurd. Ben er ook helemaal klaar mee nu. Bestel hier niets is mijn advies! Alleen maar problemen en slechte kwaliteit!

Gewenste Oplossing:

Al mijn geld terug de verzendkosten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dress-for-less.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dress-for-less.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ruudderksen1982