Klacht: fout in de levering

[email protected] op 06 januari 2021 over Brekz in de categorie Dierenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb 3 zakken van 9 kilo urinairy so kattenvoer besteld maar tot mijn grote schrik zaten er maar 2 zakken in de doos heb dit al gemeld maar krijg er geen reactie op wat ik erg jammer vind want toen ik vorig jaar een zak hondenvoer bij mijn bestelling kreeg heb ik dat gemeld en netjes aan jullie terug gegeven hoop dat jullie dit netjes gaan oplossen, ik ben al jaren trouwe klant en hoop dat nog lang te blijven met vriendelijke groet
Lammie de Leeuw
Grutto 16
3752ph Bunschoten
[email protected],nl

Gewenste Oplossing:

als ik netjes antwoord krijg en de fout word opgelost want het gaat om een grote zak voer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brekz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brekz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]