Klacht: Fotoboek opent niet meer

op 09 mei 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen maanden heb ik veel tijd gestoken in het maken van een fotoboek XL van het afgelopen jaar van mijn zoontje. Het was inmiddels al een boek met de omvang van ongeveer 70 pagina’s. Vorige week wilde ik de laatste foto’s toevoegen en het boek bestellen, maar ik kan het bestand niet meer openen via de software van de fotoservice. Ook online lukt het niet. Alles lijkt veranderd. Is Kruidvat fotoservice geupdate of naar een andere leverancier overstapt? Hoe kan ik mijn boek alsnog openen en bestellen??? Ik hoop dat ik niet uren en uren voor niets heb gewerkt hier aan…

Groeten, Renske IJpelaar

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik alsnog mijn fotoboek kan openen en afronden in een programma om het vervolgens te bestellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Renske IJpelaar