Klacht: Fotoboek 25% korting

op 09 augustus 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen week twee fotoboeken gemaakt en besteld. Echter niet van te voren hoeven betalen. En deze week 25% korting op alle fotoboeken.
Net mijn fotoboek opgehaald in de winkel, krijg ik de 25% korting niet omdat dit online verrekend moest worden.. Ik vind dit nogal raar omdat ik nog niets betaald heb. Zou zo de fotoboeken kunnen laten liggen en nieuwe bestellen waar ik wel korting op krijg. Alsnog de fotoboeken betaald, maar zeker niet tevreden over de manier waarop het personeel gehandeld heeft.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de korting alsnog verrekend krijg over mijn betaalde bedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door maaikevi