Klacht: fotoalbums imagy.nl

op 09 juli 2012 over Bullguard in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

voor de tweede keer heb ik problemen met het bestellen of maken van fotoalbums!
Deze keer als ik imagy.nl wil downloaden zegt Bullguard dat deze website niet te vertrouwen is vermits de mogelijkheid bestaat dat er persoonlijke gegevens, zoals betalingen met bankkaarten kunnen gemanipuleerd worden. Wat nu gedaan!
Heb wel 2 x 14 euro betaald!

Gewenste Oplossing:

betaal mij aub die 28 euro terug zodat ik verlost ben van al deze problemen. Ben in juni ook reeds 2 fotoalbums misgelopen, daar de albums NIET IN BELGIE konden geleverd worden. Enkel in Nederland, maar ik ken niemand in Nederland! Ben helemaal niet tevreden over de service en wens hierbij niks meer te ontvangen van groupon.nl, enkel groupon.be!

Alle klachten die gemeld zijn door kriboei