Klacht: Fotoalbum met vlek en geen reactie meer / Fout is software

op 19 oktober 2016 over Fotoalbum.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Fotoboek 1
Afgelopen juli heb ik een fotoalbum binnen gekregen, waarop bij 1 foto een vlek zat die er niet hoorde. Hierover heb ik gemaild en kreeg de belofte voor een herdruk. Hierna heb ik (ook na herhaaldelijk mailen niets meer) gehoord. Uiteraard baal ik hiervan.

Fotoboek 2
In juni heb ik de eerste mail gestuurd over dit fotoboek, omdat de foto steeds verspringt. De foto hoort op de voorgrond, maar na opslaan staat hij steeds weer op de achtergrond. Dit heb ik herhaaldelijk gemeld en in juli kreeg ik tot 3 keer toe een mail dat de betreffende werknemer er niet was (ziek was, niet bereikbaar, etc). Dit is erg vervelend, aangezien in dit fotoboek heel veel werk zit…

De afgelopen tijd heb ik herhaaldelijk mailtjes over deze 2 problemen gestuurd, maar nog steeds geen reactie…

Gewenste Oplossing:

Fotoboek 1: een goed fotoboek, zonder vlek
Fotoboek 2: een goed fotoboek geleverd, met alle foto's op de juiste plek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fotoalbum.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fotoalbum.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door h_hoddog@hotmail.com