Klacht: Foto gedeelte laat los

op 02 september 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb van de week 2 boxen gekocht voor mijn kinderen. Het gaat om het tasje met boterhammen box met een drinkfles. Ik heb voor me dochter er 1 gekocht van frozen en voor me zoon 1 van dory. Nu heeft mijn dochter hem vanmorgen open gemaakt en alles eruit gehaald. Nu zie ik op de box dat er stukken van de foto op het plastic tasje zitten. Ik vind het eigenlijk een beetje zonde als het nu al beschadigd is.

Gewenste Oplossing:

Dat ik een gedeelte van het geld terug krijgt of een nieuwe die niet beschadigd is..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leonie kruit