Klacht: Foon stuk batterij opgeblazen

op 01 september 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Samsung 4 die ik heb i’s stuk. De batterij ging altijd al snel leeg.mijn batterij werd steeds dikker tot foon niet meer deed. Nu is die zo groot dat ie niet eens in de telefoon past. Dit lijkt mij op ontploffings gevaar van me foon. Wat gaan jullie hieraan doen?

Gewenste Oplossing:

Als ik nieuwe foon of grote korting krijgen op nieuwe Samsung.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aimov