Klacht: Flixbus één en al ellende; doe het niet, doe het nooit!!!

kpnNietwerk op 06 juni 2023 over Flixbus in de categorie Busreizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gereserveerd voor fietsen: zegt chauffeur na enkele seconden proberen: uw fiets past niet op de drager. Jullie kunnen niet mee. Zonder medeleven of excuses wil ie gewoon wegrijden! Terwijl het ruim helemaal leeg was. Maar daar wilde hij de fietsen ook niet in doen. Terwijl we daar midden in de nacht stonden met fietsen en bagage en een hele geplande fietsvakantie in Duitsland, geboekte hotels, etc. Ik bedacht snel om de banden leeg te laten lopen en toen pasten de fietsen toch op de dragers, maar we moesten de chauffeurs bijna dwingen om het nog een keer te proberen!

Nou, wij toch nog de bus in als laatsten. Gelukkig hadden we extra betaald voor zitplaatsreservering, zodat we in de nacht tegen elkaar aan konden liggen. O nee, kon toch niet, want in de bus werd gewoon (weer zonder excuses, of uitleg of wat dan ook) gezegd dat er geen nummers waren. Dus nergens meer 2 plekken naast elkaar, dus we mochten hele nacht naast een vreemde wachten tot het ochtend werd!

En als je dan terug bent en gaat klagen en op zijn minst het geld van de zitplaatsreservering terug wil, dan krijg je zo’n standaard mailtje, het interesseert ze werkelijk niets wat voor ellende je allemaal hebt gehad, enige compensatie die ze willen geven is waar ze echt niet onderuit komen, namelijk die zitplaatsreservering. Maar dan denk je dat je gewoon het bedrag terug krijgt, maar nee hoor: je krijgt een voucher die een jaar geldig is! Alsof je zin hebt om op korte termijn nog een keer met dit bedrijf in zee te gaan! Je weet nooit of je mee mag en of je je gereserveerde plek krijgt en ik heb ook al veel verhalen gezien waarbij de bus sowieso niet kwam opdagen. O ja, bij ons kwam ie ook nog eens veel te laat..

En op alle drie onze reizen met Flixbus norse, vervelende mannen als chauffeurs die nog nooit van het woord vriendelijkheid gehoord hebben.

Gewenste Oplossing:

eigenlijk zou er natuurlijk een ruimhartige compensatie moeten plaatsvinden voor alle meegemaakte ellende, maar op zijn minst moeten de kosten voor de zitplaatsreservering worden terugbetaalt, omdat er simpelweg niet geleverd is. En dan natuurlijk geen voucher, maar gewoon geld op de rekening.

Lijkt zo logisch als wat, aangezien de fout volledig bij Flixbus ligt, maar dringt bij dit bedrijf niet door. Ze compenseren mij niet op de door mij gewenste manier, maar op hun manier, waar zij voordeel bij hebben en ik alleen maar nadeel. Want die voucher ga ik natuurlijk nooit gebruiken, dus ben ik alsnog mijn geld kwijt voor niet gekregen zitplaatsreserveringen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Flixbus

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Flixbus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kpnNietwerk