Klacht: Flits apparaat kapot

Raymon1980000 op 12 december 2019 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb het zelfde als een mevrouw hier heeft. Het betreft een ontharings apparaat de lumea ipl
Heb t apparaat maar hooguit 5 x gebruikt en was een beetje vergeten in de kast laten liggen. Nu wilde ik m opladen en gebruiken maar hij blijkt dus kapot te zijn. Is dit de accu? En zo ja kan deze vernieuwd worden? Het apparaat heeft me destijds 400 euro gekost dus dat is behoorlijk geprijsd voor iets wat je maar 5 x hebt gebruikt..

Gewenste Oplossing:

Nieuwe accu voor mijn apparaat..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raymon1980000