Klacht: Fletcher hotelgeschenk

op 03 juni 2021 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben een Fletcher hotel geschenk gekregen, echter door de Corona geen hotel kunnen boeken. Als je wilt boeken Blijkt dat je maximaal 4 weken van te voren een hotel moet boeken in de hotels die dan beschikbaar zijn! Dus je bent verplicht om minimaal 4 weken vooruit te denken. En nu wil ik een hotel boeken blijkt mijn hotelgeschenk verlopen te zijn! Terwijl hij nog gewoon binnen de 10 maanden termijn valt! Maar niet binnen de 4 weken die je moet gebruiken om te boeken! Dus weg geschenk en lekker misleid! Dag geld ! En heb je gewoon pech! Zo slecht dit!

Gewenste Oplossing:

Als ik een hotel overnachting kan boeken wanneer ik wil in een door mij gekozen hotel!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gingin4