Klacht: Fiets besteld via internet op 30-09-2017. Fiets niet geleverd.

op 05 oktober 2017 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 30-09-2017 via internet een fiets besteld bij Bikedepot. Ik heb direct betaald. Volgens hun info zou de fiets binnen 1 of twee werkdagen bezorgd worden. Ik heb wel een bevestiging van Bikedepot gehad met een ordernummer. Daarna niets meer ontvangen. Gisteren uiteindelijk telefonisch contact met iemand van Bikedepot gehad. Ik zou tussen 16.00 en 18.00 worden teruggebeld. Dat is niet gebeurd.
Vanmiddag weer gebeld. Ik kreeg een meneer aan de telefoon die alleen maar de telefoon opneemt namens Bikedepot en alleen een terugbelnotitie kon maken. Nu maar afwachten of ik iets hoor. Ik heb er geen vertrouwen in.

Gewenste Oplossing:

Of de fiets op korte termijn geleverd of anders mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wim Smid