Klacht: Fidget spinner

op 20 mei 2017 over Primera in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 17 mei een Fidget Spinner bij de Primera in Den Hoorn gekocht. Mijn spinner ging de dag erna (!) al kapot, dus ik ga naar de winkel van mag jj een nieuwe want dit is niet normaal. Zeggen ze dat je een nieuwe moet komen, enje gegeven achter moet laten, omdat ze deze klacht al heel veel hebben gehad. Ze zouden de fabrikant gaan bellen met deze klacht en dan zou je misschien je geld terug krijgen. Het kapot gaan gebeurde terwijl ik rustig aan het draaien was tijdens het maken van mijn huiswerk. Ik vind het onbeschoft dat ij 5 euro betaal voor een peoduct wat niet eens 24 uur heeft gewerkt, en daarna gewoon een nieuwe moet betalen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het geld van mijn fidget spinner terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primera

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primera nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tralalalalalalalalalal